Plåtmaterial i Jukkasjärvi

Välkommen till Giron Bygg AB

Vill du ha professionell hjälp med plåtmaterial?

Giron Bygg är din trygga byggexpert i Kiruna, Jukkasjärvi, Gällivare och närliggande områden. 24 års erfarenhet av branschen gör att vi har stor kapacitet att ta oss an just ditt projekt. Våra plåtslagare & hantverkare hjälper dig med totalrenovering, köks- och badrumsrenovering, golvläggning, kakel och klinker,plåtmaterial, målning och tapetsering. Även nybyggnation då vi erbjuder egna högkvalitativa husmodeller att välja mellan. Med vårt resursstarka nätverk av certifierade VVS-tekniker, plåtslagare och elektriker får du en professionell renovering där du är i fokus.

 

Funderar du på totalrenovering?

Ibland är en bostad i rejält behov av ett omfattande renoveringsarbete, där ytskikt, badrum, kök och även planlösning görs om från grunden. Vi har stor kapacitet att ta oss an din totalrenovering, oavsett hur ditt projekt ser ut. Göra om en 50-tals lägenhet? Rusta upp en gammal sommarstuga med rivning av väggar, måleri och nytt kök? Du bestämmer, och innan projektet dras igång får du detaljerad information om tidsplan, försäkringar, garantier och inte minst en tydlig offert om vad priset kommer landa på. Vi bjuder på punktlighet, håller snyggt på byggarbetsplatsen och ger dig vägledning och tips om hur resultatet blir så snyggt som möjligt. Att du blir nöjd är det viktigaste för oss, därför gör vi vårt yttersta för att ge dig en totalrenovering som är 100 % fackmannamässigt utförd.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Giron Bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Plåtmaterial i Jukkasjärvi

Professionell renovering med kunden i fokus!

Vi är en kvalitetsmedveten byggfirma

Giron Bygg är en kvalitetsmedveten byggfirma vars flexibla bygglösningar har lett till många varma rekommendationer av nöjda kunder. Med bas i Kiruna levererar vi nybyggda hus, måleri, nya kök och kakelarbeten där den höga kvaliteten märks in i minsta detalj. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans kommer fram till vad du vill ha gjort och hur. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med ROT-avdraget!

Med oss får du en renovering som präglas av kompetens, engagemang och lyhördhet för dina önskemål. Insyn i branschen gör att vi kan pressa priserna utan att tumma på kvalitet – så att du får ett snyggt, hållbart och prisvärt resultat!

Våra tjänster

Totalrenovering - Giron Bygg AB

Totalrenovering

Köksrenovering - Giron Bygg AB

Köksrenovering

Badrumsrenovering - Giron Bygg AB

Badrumsrenovering

Golvläggning - Giron Bygg AB

Golvläggning

Kakel och klinker - Giron Bygg AB

Kakel och klinker

Målning - Giron Bygg AB

Målning

Tapetsering - Giron Bygg AB

Tapetsering

Tybyggnation - Giron Bygg AB

Tybyggnation

Plåtmaterial - Giron Bygg AB

Plåtmaterial

Kontakta oss idag för offertförslag!

Kontakta oss

Vi hjälper dig med nybyggnation och renovering

Vi har stor erfarenhet av nyproduktion och hjälper dig gärna!

Vill du förverkliga dina husdrömmar? Bestämmer du dig för att bygga ett hus blir det troligen ditt livs viktigaste investering. Därför är det viktigt att vara noggrann redan från början och känna sig trygg med sin leverantör. Vi på Giron Bygg hjälper dig att ta fram ritningar och komma med kreativa idéer, så att du får en optimal helhetslösning av din nyproduktion. Tack vare våra duktiga samarbetspartners kan vi ta totalansvaret för ditt husbygge. Från projektering och markarbete, till uppbyggnad av huset och dragning av el och VVS. Vi har den kunskap och spetskompetens som behövs för att du inte bara ska bli nöjd, utan även imponerad av resultatet. Utforska gärna våra egna spännande husmodeller, vi berättar allt du vill veta och visar gärna bilder. Önskar du endast ha hjälp med delar av ditt husbygge, eller med hela projektet? Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och kostnadsfri offert.
Oavsett vilken smak du har eller vad du vill göra får du en trygg byggexpert som alltid ställer upp. Kontakta oss för professionell hjälp med plåtmaterial redan idag!